MTV støtter RFSU!

Vi var på plass da de lanserte sin nye kampanje og presenterte resultater fra en ny nordisk undersøkelse. Stemningen var på topp, og det var bokstavelig talt en skikkelig pølsefest.

Noe av det som kom fram var at nordmenn flest foretrekker kjønnsykdommer fremfor uønsket graviditet. Norsk ungdom er dessverre altfor dårlige til å bruke kondom, faktisk dårligst i norden. Derfor retter RFSU i år fokuset mot å beskytte seg på forhånd, for å unngå ubehagelige overraskelser.

Det rare er at vi er det landet i norden som har mest sex, men samtidig er vi det landet hvor flest er misfonøyd med sexlivet sitt. Merkelig greier. Over halvparten av norske kvinner faker orgsmer. Tenk at så mange faktisk tyr til dette for å enten bli ferdig med akten eller for å ikke skuffe partneren. Dette er noe RFSU vil rette oppmerksomheten mot, og jobbe for å bedre.

Dette er et budskap vi i MTV er veldig opptatt av, og derfor vil vi være med å spre det til så mange som mulig. Den store penisen som skremte livet av folk i kampanjen i fjor er tilbake igjen. Denne gangen spiller en slags kjønnsykdoms-rullett. Se videoene her, og husk #BrukKondom.

Sjekk ut RFSUs YouTube-konto for å se den nye kampanjen!

Tuesday, 24. May 2016