Bli kjent med våre MTV Play-videobloggere!

Masse mer underholdning fra våre videobloggere på MTVPlay.tv

Vi er så gira over å endelig kunne lansere våre fire fantastiske nye videobloggere til MTVPlay-plattformen. Blant dem finner dere Norges regjerende popprinsesse Sandra Lyng, superblogger Kristin Gjelsvik, TV-reporter og skuespiller Ine Back og popfanatikeren Erik Rydning.

Her er alt dere trenger å vite om disse fire nye kanalene.

Sandra Lyng
Sandra er en av dagens største popartister i Norge. Hun gjorde karriere allerede som 16 åring og kom raskt med store norske hits som Sommerflørt.
Ti år senere har Sandra blitt enn av Norges fremste artister og har det siste året hatt tre singler helt i toppen av hitlistene, ’Play My Drum’, ’Night after Night’ og ’Moonrise’.

Sandra har gjort seg bemerket med sin sterke stemme og unike evne til skape gode konsertopplevelser. Sandra er en svært selvstendig, arbeidsom og særdeles positiv popartist. Hun er en sterk stemme for barn og unge som har vært mindre heldig i livet.

Vloggen hennes på MTV-play kommer til å handle om musikk, mote, meninger og egentlig det publikum vil at den skal handle om.

>>> URL til kanalen

Palmesus – Kristin Gjelsvik
En annen ny MTV-profil er den kjente bloggeren Kristin Gjelsvik, kanskje bedre kjent som StyleConnection. Gjelsvik skal opptre som MTVs festivalreporter fra Palmesus og videoblogge om alt fra festivaloutfits til backstage under konsertene.
- Jeg vil nok dele mye av forberedelsene jeg gjør før en festival, og ikke minst alt det morsomme jeg kommer over på Palmesus. Det vil rett og slett være mye god stemning på kanalen min, forteller Gjelsvik.

>>> URL til kanalen

POPdate med Erik
Jeg er en popfanatiker uten like, og derfor er fokuset i «POPdate med Erik» på musikken. Her snakker jeg om alt det siste fra popverden, og morsomst av alt så kommer jeg til intervjue artister! Dere vil altså bli kjent med den delen av livet mitt som har noe med musikk å gjøre, og det er naturligvis en ekstremt stor del. Dette er kanalen hvor popmusikk virkelig tas på alvor

>>> URL til kanalen

Ine i L.A
Mitt navn er Ine Therese Back Iversen. Jeg er født og oppvokst i Norge men bor nå i englenes by, Los Angeles, California. I Norge startet jeg min karriere i lokalradio, før jeg studerte skuespill på NISS i Oslo og fikk deretter jobb i God Kveld Norge på TV2. I 2012 flyttet jeg til Los Angeles for å jobbe som reporter i verdens største underholdnings mekka. Her i LA lever jeg drømmen og jobber som både TV-Reporter, skuespiller og modell. Det betyr at jeg får lov til å gå på røde løpere, intervjue Hollywood stjernene, delta på verdens premierer og møte de heteste kjendisene innen alt fra musikk til film. Dette er selvfølgelig noe jeg vil dele med dere, så her på min blogg skal jeg ta dere med på alt dette og mye mer som photoshoots, acting classes, utelivet i Los Angeles og deilige dager på stranden.

>>> URL til kanalen

De første episodene er ute allerede! Sjekk ut hva disse videobloggerene har å by på her på MTVPlay.

Monday, 18. April 2016