MTV PUSH: Lauv

American singer-songwriter Lauv is our MTV PUSH act this month!

Fra en alder av tolv og gjennom hele tenårene fikk Ari Leff, Lauv inspirasjon fra band som Green Day, Eminem og Backing Sunday.
 
“Jeg omfavnet min raritet”, sier Lauv. Med en eklektisk og bred smak kastet han seg inn i musikk, frontet et hardcore band, et scream band og til og med et elektronisk soloprosjekt.

 "Vi ville ende opp i Tennessee å spille for bokstavelig talt null folk, og det ville skje igjen og igjen. Det var en god tre eller fire år av det. "
 
Nå, i 2018, i tillegg til å tjene hundrevis av millioner av strømninger, har Lauv også funnet seg en utrolig etterspurt låtskriver med kreditter på mange store hits. Hans ærlige og introspektive pop sensibiliteter har resultert i over en milliard spiller, med singelen “I Like Me Better” til Platinum.

Lauv har turnert med Ed Sheeran, samt medskriver hits som Charli XCX’s Boys og Cheat Codes & Demi Lovato’s No Promises.
 
“Jeg håper musikken min gir følelsen av å ha en samtale med noen, når du bare sier hva du tenker,” sier han.
 
Lauv har bygget en vellykket karriere i musikk gjennom egen besluttsomhet, dedikasjon og talent. Og Lauv er fortsatt sulten på mer.

“Jeg tror det er potensial i stort sett hver eneste person å være en stjerne på sin egen måte,” sier han. “Jeg tror jeg har makt til å gjøre noe veldig stort.”
 
Vi kunne ikke vært mer enig. Vi er så begeistret for å ha Lauv som vår Push-handling i oktober.

Tuesday, 04. September 2018