MTV PUSH: Bazzi

Sanger og låtskriver Bazzi er vår MTV Push for August.

Andrew Bazzi, best kjent som Bazzi er stjerneskuddet i 20-årene som står bak låten ‘Mine’.

“Det er en ekte følelse i musikken min,” forklarer han. "Det er en blanding av alt jeg vokste opp på fra rock til pop. Du hører gitarene og ekte trommelyder med moderne elementer og rare eksempler. Det er merkelig og annerledes. Det har en swag og flyt, men du er i denne fantasiverden på samme tid. "

Fascinert med musikk fra en tidlig alder, tok hans libanesiske far en gang hjem et Oud, og en fireårig Bazzi tok umiddelbart til instrumentet. Ved en alder av seks, plukket han opp tradisjonell akustisk.
Da han var ferdig med videregående skole, skrev han stadig og produserte musikk, skapt sine egne lydbilder for hånd på gitar, piano og trommer.

Da hans lansere “Alone” på Soundcloud i 2017, som fortsatte å generere over 1 million Spotify-strømmer innen måneder, toppet i Top 10 av US Viral Chart.

Etter dette, kom Beautiful men det var hans neste release, Mine, som var det virkelige gjennombruddet i 2018. Låta tok verden med storm, og klatret opp seg til en førsteplass i MANGE spillelister.

Det finnes ingen tvil – Bazzi er på vei til noe stort og han inviterer oss på kjøreturen!

“Jeg håper folk hører på musikken min og forlater med den gode energien,” avslutter han. "Målet er at de skal føle seg sexy og selvsikker når de ruller vinduene sine ned. Det er som en ekte roadtrip. "

En ting er sikkert: Vi er hyped for å ha Bazzi som månedens push for August!

Heng med oss på push.mtv.tv for ekslusive klipp og intervjuer med Bazzi.

Sunday, 05. August 2018